Zrací
Tyto sáčky mají střední propustnost CO2, jsou tudíž určené k zrání sýrů.
Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k potravině, materiál sáčků však propouští CO2 směrem ven.
Potravinu, kterou zavakuujeme, poté ponoříme na cca 5 vteřin do vodní lázně 80 - 90 °C, což pomůže k úplnému obepnutí potraviny.
Nejsou určeny pro domácí (nekomorové) stroje!!!
Pro domácí vakuování (nekomorové stroje) jsou určeny sáčky strukturované!!! (Odkaz na sáčky)
Filtrovat
Filtrovat
Zboží již není k dostání
- Novinka
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
- Novinka
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
- Novinka
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
- Novinka
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
- Novinka
Zboží již není k dostání
- Novinka
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
- Novinka
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
- Novinka
Přidáno do porovnání
Odebráno z porovnání