Sterilizační NSTK
Sáčky jsou určené pro sterilizaci a pasterizaci potravin, které vydrží velké teplotní rozdíly pro šokové zchlazení či zahřátí.
Vakuové hladké sáčky jsou vyrobeny v České republice.
Použítí zejména na maso, ryby, mořské plody, zeleninu, aj.
Nejsou určeny pro domácí (nekomorové) stroje!!!
Pro domácí vakuování (nekomorové stroje) jsou určeny sáčky strukturované!!! (Odkaz na sáčky)
Filtrovat
Filtrovat
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Skladem
Doba dodání 1 - 3 dny
Předobjednávka
Doba dodání 2 - 3 týdny
Přidáno do porovnání
Odebráno z porovnání